Магнити за фирмени събития

Фото-будка-магнитни-снимки

Магнити за фирмени събития
Ключът към успешната компания е да бъде над обикновеното и да се стремят за необикновеното. MAGNET събитие е начин за постигане на това! Дали това е екскурзия на персонала, рекламно събитие или конференция MAGNET ще го направи уникално и незабравимо.

Какъв по-добър начин да се кажете “благодаря” на служителите си, от това да направите времето им във вашата компания запомнящо се. Можете да постигнете това, като MAGNET фотомагнити ви посетят на фирменото парти или тимбилдинг и улови колко приятно е било  този ден! Не само ще го направи запомнящо се събитие, но вашият подарък ще бъде за спомен, който ще мотивира отново да постигнат големи резултати.
Промоционални Събития
Надпреварата да се открояват и да бъде различен може да е трудно! Как по-добре да се постигне това, отколкото чрез предоставяне на уникален промоционален подарък, който ще има по-трайно впечатление на вашите гости. Magnetic събитие е нов и креативен начин на вземане на вашето събитие към следващото ниво. A личен спомен, че непрекъснато ще им напомни за вашето събитие.
конференции

Magnet фотомагнити предоставя уникален начин да направите  вашето събитие още по-забавно за гостите. Преди събитието, ние ще обсъдим  вашата персонализирана рамка, която може да включва всичко, което искате, като името на фирмата, лого, уеб сайт, информация за контакти, или всичко друг което може да ви дойде на ум. Не само, че е чудесен начин за запазване на спомени, тя също е чудесно за насърчаване на вашата марка! Само минути след като нашия професионален фотограф заснеме интересни моменти  по време на събитието, ние ще се изработим вашите фото магнити и ще ги поставим на магнитна “Парти”дъска, така че вашите гости могат да избират най-любимия  момент и да да ги украсят дома си запазвайки спомена завинаги!

Magnet фотомагнити ви предлага начин да направите  вашата конференция интересна и запомнена. Какъв по-добър начин да се направи една конференция уникална от представянето на гостите с личен спомен, който винаги ще им напомня за вашето събитие?
Можете да бъдете сигурни, че вашата фирма и  вашата конференция никога няма да бъдат забравени!

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *