Често Задавани Въпроси

 

В? Кой пакет за фотомагнити ще бъде най-подходящ за моето събитие?

0. Това зависи от вида и продължителността на събитието, както и броя на гости. Свържете се с нас за безплатна консултация и ние с удоволствие ще обсъдим възможностите.

В? Колко фотомагните се отпечатват на едно събитие?

А. Според пакета който сте избрали. Фотографите ще заснемат всеки гост, ако има повече от един гост на снимка ще разпечатат няколко копия за да може всеки гост да вземе със себе си подарък от Вашето парти.

В? Кого ще можем да разгледаме/ получим фотомагнитите, преди или след събитието??

A. Снимките ще бъдат достъпни в рамките на минути след заснемането. Нашите фотографи ще снимат и принтират през цялото време. Освен това до 48 часа след събитието фотомагнитите ще бъдат достъпни онлайн на нашия сайт.

В? Какъв е размера на фотомагнитите, които ще получим на събитието?

О. Стандартите размери на магнита са , в зависимост от избрания пакет и също така може да се обсъди индивидуален размер, който да отговаря на Вашите нужди.

В? След колко време ще можем да видим готовите фотомагнити на събитието.

О. Нашите фотографи ще снимат и ще принтират през цялото време – непрекъснато. Изработката на фотомагнита отнема само няколко минути.

В? Къде и как гостите ще видят своите подаръци.

ОA. Ние ще предоставим магнитна фотодъска, къде ще “залепваме” магнитите. Вашите гости ще могат лесно да разгледат и изберат своя подарък.

В? Как ще изглежда фотомагнита и може ли да се персонализира?

О. Абсолютно. Ние предлагаме персонализирани рамки. Преди събитието ще обсъдим с Вас какво е подходящо и как да изработим рамката и посланието. Може да се добави Вашето лого, имена , дата и всякакъв вид текст. Примери за фотомагнити може да се разгледат в секция “ГАЛЕРИЯ”

В? Колко време преди събитието е нужно да се отдели за да се организира?

О. Нужни са около 15-30 мин.

В? Ще бъде ли нужно да се предоставят някакви специални условия/материали за да е възможно изработването на фотомагнитите.?

A. Ще ни е нужно работещ контакт и маса близо до него.

В? В кои области/градове работите?

A. Работим в района на гр. София. С допълнителна уговорка можем да организираме за всяка точка на България.

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *